مالك محمد عبد الله محمد عبد الرحمن

معيد

نموذج السيرة الذاتية لأعضاء هيئة التدريس في جامعة صنعاء(العربي )

• الاسم: مالك محمد عبد الله محمد عبد الرحمن
  • محل الإقامة: صنعاء- شملان
  • محل وتأريخ الميلاد: تعز- المسراخ 18-10-1992م
  • الجنسية: يمني
  • بيانات التواصل:

• ملخص: ( نبذة مختصرة عن عضو هيئة التدريس على الأقل 3 أسطر تلخص فيها السيرة الذاتية بالكامل )

التحقت بالتعليم الابتدائي في مدرسة الجنيد مديرية المسراخ تعز، واستكملت دراسة الإعدادية والثانوية في مجمع النور في نفس المديرية وتخرجت بتقدير عام جيد جدا في عام 2010م، التحقت بقسم علوم الأرض والبيئة – كلية العلوم جامعة صنعاء في العام الجامعي 2011-2012م وانهيت دراسة البكالوريوس في 2015م وحصلت على الترتيب الأول على الدفعة بتقدير عام ممتاز مع مرتبة الشرف، والتحقت بسلك التدريس في القسم كمعيد في بداية 2016م، التحقت ببرنامج الماجستير للعام 2016-2017م في قسم علوم الأرض والبيئة وصدر قرار رئيس الجامعة بتعييني معيداُ في كلية البترول والموارد الطبيعية بتأريخ 16-1-2021م.

• (2009-2010 م) الثانوية العامة من مجمع النور حصبان اعلى، المسراخ بمعدل جيد جداً
  • (2012-2015م) بكالوريوس جيوفيزياء وهيدروجيولوجيا – قسم علوم الأرض والبيئة- كلية العلوم – جامعة صنعاء، بتقدير ممتاز مع مرتبة الشرف
  • (2016-2017م) تمهيدي ماجستير في شعبة الجيوفيزياء والهيدروجيولوجيا في قسم علوم الأرض- جامعة صنعاء
  • دورات عديدة في الدبلوم العالي لغة إنجليزية ودورات تدريبة أخرى

• تدريس الجانب العملي للمواد في قسم علوم الأرض منذ تخرجي وحتى الان
  • استخدام الطرق الجيوفيزيائية في المسوحات الميدانية للبحث عن المياه الجوفية وفي التطبيقات الهندسية المختلفة في محافظات صنعاء وحجة وامانة العاصمة
  • العمل في برنامج جودة المياه ومشروع مراقبة جودة مياه الشرب في الهيئة العامة للموارد المائية
  • تحليل وتفسير البيانات الجيوفيزيائية باستخدام البرامج المختلفة
  • كتابة التقارير العلمية والعملية المختلفة وتقييم المشاريع
  • التدريس الخصوصي للمواد العلمية لطلاب الثانوية العامة قسم اللغة الانجليزية

Sample CV for faculty members at Sana’a University (English)

Personal Information:

• Name: Malek Mohammed Abdullah Mohammed Abdulrahman
  • Residence: Sana’a -Shamlan
  • Place and date of Birth: Taizz, 18-10-1992.
  • Nationality: Yemeni

Summary: (A brief profile Summary of the faculty member at least 3 lines)

I started studying Elementary school at Aljounid school, Al-Misrakh district, Taizz governorate and then completed preparatory and secondary school at Al-Noor school in the same district. I registerd at the department of Earth and Environmental Science at Sana’a university in the academic year 2011-2012 and finish my Bachelor degree in 2015, I obtained the first grade on the batch with total grade excellent with honor. I started working as a demonstrator in the department at the beginning of 2016. I enrolled in Mater program of 2016-2017 at Earth and Environmental Science, and my appointment decision at Petroleum and National Resources faculty was made in 16-11-2021 by University’s President.

Education:

• (2009-2007) High School Degree in Scientific Department, Al-Noor School, Taiz, Yemen.
  • (2012-2015) Bachelor’s Degree in Geology (Geophysics & Hydrogeological), Faculty Of Sciences, Sana’a University, Yemen, with grade excellent with honor.
  • (2016-2017) Pre-Master Year at Geophysics and Hydrogeology in Earth And Environmental Sciences Department.
  • Many courses in high English diploma and many training courses.

Experience:

• Demonstrator in Earth & Environment Science Department, Sana’a University, Yemen.
  • Many geophysical investigations for groundwater and geotechnics by using electrical resistivity methods.
  • Water engineer at Water quality monitoring program in the National Water Resources Authority.
  • Analyzing and interpretation of geophysical data by using many software.
  • Writing working and academic reports and programs evaluation.
  • Private teaching of scientific objects for secondary school’ students- English part.